Wegwijs in zonnepanelen land
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
zonnepanelen laten plaatsen

Denk je na over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand door zonnepanelen te laten plaatsen? Goed bezig! Door zelf stroom op te wekken, bespaar je flink op je energierekening.

Geniet +- 18 jaar van gratis stroom door zonnepanelen te laten plaatsen

Zonnepanelen laten installeren? Goed idee, want dat is een duurzame investering. Door eenmalig te investeren in de panelen, investeer je meteen voor een besparing voor op de lange termijn.

*Koopwijzer tip

→ Wijzer worden in de prijzen? Ontvang gratis en vrijlbijvend tot 4 offertes van lokale installateurs. (450+ aangesloten bedrijven)

Direct na het plaatsen van de zonnepanelen zul je al merken dat je energiekosten dalen. Dit gebeurt maand op maand, en na 5 tot 7 jaar heb je de kosten van het laten plaatsen van de zonnepanelen vaak al terugverdient.

Kijken we naar de levensduur van de panelen (25 jaar), dan betekent het dat je dus zo’n 18 jaar kunt genieten van gratis stroom. Wie wil dat nou niet?

Waarom zou je zonnepanelen laten plaatsen?

Door zonnepanelen te laten plaatsen, ben je goed bezig voor het milieu én je portemonnee. De belangrijkste redenen om voor zonnepanelen te kiezen zijn:

  • Je bent lekker duurzaam bezig
  • Je bespaart op de energiekosten
  • Je verhoogt de waarde van je woning

Reden 1: Je bent lekker duurzaam bezig

Wil je bijdragen aan een beter milieu en wil je duurzaam bezig zijn? Plaats dan zonnepanelen. Aangezien de zon de duurzaamste energiebron is die we hebben én zonnepanelen jouw CO2-uitstoot verlagen, is het laten plaatsen van zonnepanelen een goede manier om duurzaam bezig te zijn.

Reden 2: Je bespaart op de energiekosten

Met zonnepanelen wek je eigen energie op en heb je minder energie nodig van je energieleverancier. Hierdoor betaal je jouw energieleverancier minder. Het financiële plaatje is dus een belangrijk onderdeel van je overweging om zonnepanelen te laten plaatsen.

Reden 3: Je verhoogt de waarde van je woning met zonnepanelen

Een huis met lage maandlasten (en daar zorgen je zonnepanelen dus voor!) maken je woning aantrekkelijker voor potentiële kopers. Dit zorgt ervoor dat je woningwaarde stijgt.

Ook dragen zonnepanelen op je dak bij aan het energielabel van je woning. Dit zorgt ook voor een waardestijging van je huis.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws